{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Kako je zbog pića i/ili žene pukla svlačionica Čilea

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 3
Otkriva Arturo Vidal
Kako je zbog pića i/ili žene pukla svlačionica Čilea

Bile su to zlatne godine za Čileance. Na Kopa Americi 2015. osvojili su premijernu titulu šampiona. Naslov najboljeg u Južnoj Americi odbranili su i 2016. Ali na Svetskom prvenstvu u Rusiji Čileanaca nije bilo. Pitala se javnost šta se desilo, da bi negde pred kraj kvalifikacija Karla Pardo, supruga aktuelnog golmana Mančester Sitija Klaudija Brava, ispalila bombu.
Samo su se provodili, nisu ni trenirali koliko su pijani bili“, napisala je Karla na Instagramu i reprezentacija Čilea se preko noći vratila u neka tamna vremena.

Momentalno je reagovao kapiten Gari Medel.
Nikad nisam video saigrača da trenira pijan, to se nije desilo. Svi koji su bili u nacionalnom timu su se ponašali profesionalni i odrali guzice na treninzima“, još tada je rekao prvotimac Bolonje.

Pune dve godine kasnije stigao je i odgovor Artura Vidala, još jednog senatora u čileanskom timu. Još konkretniji. Sasvim iskren. Vidal i Bravo od te nemile situacije nisu prijatelji.
Bravova supruga nas je optužila da smo se provodili tokom kvalifikacijama i da nismo trenirali koliko smo bili pijani. Tih sam čovek, volim da sve raspravimo licem u lice. I kad su se pojavili ti komentari sve sam mu rekao. Nisam siguran da je me razumeo, jer posle toga nikad više nismo razgovarali“, otkriva Vidal u intervjuu za El Merkurio.

Nisu razgovarali, iako su i jedan i drugi i posle tog incidenta nastavili da dele svlačionica. Kako ono kažemo, družba je družba, služba je služba?
Nismo prijatelji i nikad nećemo biti prijatelji. Ali reprezentacija je iznad svih nas“, pojašnjava Vidal.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×