{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Prema izveštajima nemačkog Bilda, turski velikani Fenerbahče i Galatasaraj ozbiljno su zainteresovani da u svoje redove privole reprezentativca svoje zemlje
Kakav promašaj: Čalhanoglu ide u Tursku
""

Ako bi se neko smatrao jednim od najvećih promašaja, ili bolje reći razočaranja jesenjeg dela sezone, onda bi to mogao da bude Hakan Čalhanoglu. Od bivšeg ofanzivnog veziste Bajera iz Leverkuzena očekivalo se da će konačno rešiti pitanje “desetke” u Milanu, ali se to nije dogodilo, pa bi već u januaru mogao da napusti San Siro.

Prema izveštajima nemačkog Bilda, turski velikani Fenerbahče i Galatasaraj ozbiljno su zainteresovani da u svoje redove privole reprezentativca svoje zemlje, pa bi Čalhanoglu znatno ranije nego što se očekivalo mogao nazad u domovinu.

Odličnog vezistu, koji je bio jedan od najperspektivnijih igrača nemačke Bundeslige, Milan je prošlog leta platio 22.000.000 evra, ali su onda usledili problemi sa povredama i vrlo skroman učinak od dva gola i šest asistencija, od čega četiri u kvalifikacijama za Ligu Evrope i grupnoj fazi ovog takmičenja.

Čalhanoglu je rođen u Manhajmu, odrastao je i fudbalski stasao u Nemačkoj, ali se čini da je došao trenutak da zaigra u jednom od dva najveća kluba u Turskoj.

(FOTO: Action images)

Najnovije vesti


×