{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Kakav posao za kraj prelaznog roka! Juventus uzeo Markovića - svi detalji!

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 16
Pozajmica, pa obavezan otkup ugovora u leto 2019. godine
no_image.png

Najtrofejniji italijanski klub Juventus, posle osam godina i Miloša Krasića, ponovo je dobio jednog srpskog fudbalera. Radi se o talentovanom napadaču Luki Markoviću koji je stigao iz Krotonea na jednogodišnju pozajmicu. Ali, tu nije kraj, u sporazumu dva kluba postoji i obavezna klauzula o otkupu ugovora u leto sledeće godine i to za sumu od 2.500.000 evra.

Transfer Markovića uspešno je finalizovan u poslednjim trenucima pre zatvaranja fudbalske pijace na Apeninima u 20 sati, a najzaslužniji je bio Ivica Pavlović koji se specijalizovao poslednjih godina za italijansko tržište.

Inače, Marković je u Krotone došao zimus iz redove beogradskog Čukaričkog, a očigledno da je Juventus u njemu prepoznao potencijal koji bi mogao da iskoristi jednog dana.

Talentovani srpski fudbaler je tokom letnjih priprema nekoliko puta bio i strelac za Krotone. Pored Juventusa, za ovog momka interesovanje je pokazao i Milan.

Prema saznanjima našeg portala, Marković će igrati za ekipu Juventusa u Primaveri, gde se takmiče mladi timova. I ne samo to, Marković će nastupati za Staru damu u omladinskoj Ligi šampiona.

Nezvanično, Markovića sledećeg leta, kada ga Juventus otkupi od Krotonea, čeka četvorogodišnji ugovor vredan 1.000.000 evra. S obzirom da se radi o fudbaleru koji je rođen 2000. godine, nema sumnje da je Juventus još jednom pokazao kako veliki klubovi prave zalog za budućnost. 

Najnovije vesti


×