{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Ono što stvara dodatne probleme, jeste činjenica da je došlo i do blagog oštećenja ligamenata na zglobu, što će usporiti period oporavka sjajnog igrača
Kakav peh za Bajern: Ernandez nekoliko nedelja van terena

Veliki hendikep za minhenski Bajern. Francuski defanzivac Lukas Ernandez doživeo je povredu zgloba na utakmici sa Olimpijakosom, zbog koje će odsustvovati nekoliko nedelja.

To je potvrdio i sporstki direktor Bavaraca Hasan Salihamidžić, koji je kritikovao odluku frnacuske fudbalske federacje da Ernandez igra tokom reprezentativne pauze, iako ga je tada mučilo koleno. U svakom slučaju, došlo je do očiglednog zamora materijala, što je na kraju prouzrokovalo i povredu.

Ono što stvara dodatne probleme, jeste činjenica da je došlo i do blagog oštećenja ligamenata na zglobu, što će usporiti period oporavka sjajnog igrača.

Pored Ernandeza, sitne probleme sa povredama imaju i Havi Martinez i Serž Gnabri, koji će trenirati umerenim intezitetom narednih dana. Martinez ima upalu mišića, dok je Gnabri dobio snažan udarac u koleno.

Ernandez je ove sezone zabeležio devet nastupa u svim takmičenjima za Bajern, od čega šest u Bundesligi, a dva u Ligi šampiona i Kupu Nemačke.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×