{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Kakav Mančester, kakav Vardar: Honda se vraća gde je počeo, kod trenera koji ga obožava

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 4
Japanac želi poziv u reprezentaciju
Kakav Mančester, kakav Vardar: Honda se vraća gde je počeo, kod trenera koji ga obožava

Javno se ponudio da pojača Mančester junajted, čak da igra besplatno za velikana sa Old Traforda. Nisu ga zvali Englezi. Potom se javio Vardar, ponudivši mu velikodušno mesto u timu. Nije hteo u Severnu Makedoniju. Na kraju je Keisuke Honda rešio da se vrati tamo gde je počeo evropsku avanturu. U Holandiju, ali ne u Venlo, već u Vitese.

Iskusni Japanac, koji je letos proslavio 33. rođendan, potvrdio je da će od četvrtka početi da trenira sa holandskim klubom, što bi mogao da bude uvod u ozvaničenje saradnje. Imajući u vidu da je slobodan igrač otkako se rastao sa australijskim Melburnom jasno je da može i van prelaznog roka da potpiše ugovor. S tim da će u Arnemu najpre proceniti u kakvom se fizičkom stanju nalazi Honda, pre nego što mu ponude mogućnost da zaigra zvanične mečeve.

Zagovornik ideje da se Hondi pruži šansa je njegov nekadašnji trener u moskovskom CSKA, Leonid Slucki. Pet godina su sarađivali u Rusiji, osvojli četiri trofeja, sjajno je sve funkcionisalo, pa se Slucki nada da bi Keisukekome je prvi klub na evropskom tlu bio baš Vitese još 2007. godine – mogao da pomogne ekipi vrlo zanimljivog učinka, pošto se posle 11 kola nalazi na deobi drugog mesta, sa AZ Alkmarom i PSV-om.

Sam Keisuke Honda ima samo jedan cilj: da preko klupskog fudbala ponovo obezbedi poziv u reprezentaciju. Sa jasnom idejom da bude deo olimpijske selekcije koja će u Tokiju narednog leta napasti jednu od medalja.


Pogledajte najnoviju epizodu serije Ekipizza...

FOTO: Reuters

Najnovije vesti


×