{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Kafu pokrenuo lavinu komentara: Nejmar po kvalitetu ispred Mesija

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 4
Samo mu nedostaje profil vođe
Kafu pokrenuo lavinu komentara: Nejmar po kvalitetu ispred Mesija

Možda najbolji desni bek u istoriji fudbala, Markos Evanđelista Kafu, još jednom je stao u Nejmarovu zaštitu. Mnogi smatraju da sjajni dribler pruža daleko manje nego što objektivno može na terenu, a sam Kafu smatra da je po kvalitetu na samom vrhu, kao i da mora da preuzme odgovornost kada je u pitanju nacionalni tim.

Po nekadašnjem asu Rome i Milana, ono što nedostaje asu Pari Sen Žermena je profil vođe.
Kada je u pitanju kvalitet, na postoji igrač koji može da nadmaši Nejmara. Čak ni Mesi, čiji sam veliki obožavalac. On je igrač koji je pozvan da napravi razliku u brazilskom fudbalu. Nejmar mora da preuzme tu odgovornost. Sviđalo nam se to ili ne, sa njim na terenu imate osam protivničkih igrača na njegovim leđima. To je referenca, otvara prostor i u stanju je da postigne vanserijske golove“, poručio je Kafu.

Nejmar je u Pariz stigao na leto 2017. godine za rekornih 222.000.000 evra, ali sebe nije uspeo da pronađe u Gradu svetlosti, pa se spekulisalo o njegovom odlasku prošlog leta. Ipak, Parižani nisu želeli da popuste pošto-poto, s obzirom da je igrač ugovorom vezan do leta 2022. godine.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×