{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Klub iz prestonice je trenutno u zaista specifičnoj situaciji pošto neuspešno traži novog vlasnika, što sigurno utiče i na samu ekipu
Kad gazde nema...

Kraj zimske pauze sa „sunčane strane Alpa” obeležava se uz veliki prasak. Tačnije uz slovenački večiti derbi.

Naravno, u pitanju je sudar između dva „večna šampiona” Maribora i Olimpije, koji se i ove sezone bore za lovorike, iako se među njih na tabeli „ugurao” mali Aluminij iz malenog Kidričeva. Meč se održava na Ljudskom vrtu, a na početku sezone Vijoličasti (Ljubičasti) pokorili su Ljubljanu i Stožice sa 2:4. Heroj sa dva pogotka je bio tada tek pristigli Rok Kronaveter, bivši napadač upravo Zmajeva, kojima će i ovaj put biti najveća pretnja.

Klub iz prestonice je trenutno u zaista specifičnoj situaciji pošto neuspešno traži novog vlasnika, što sigurno utiče i na samu ekipu. Gazda Milan Mandarić je sve dogovorio sa fondom iz Nemačke, ali je dogovor nedavno pukao zbog nejasne finansijske situacije Olimpije. Potraga je i dalje u toku, a priča se da je poznati američki biznismen srpskog porekla prepustio upravljanje drugim ljudima koji pak svi rade za svoj groš. Deluje da je na Stožicama rasulo, te mi kladilačku veru ipak poklanjamo domaćoj ekipi.

Što se tiče golova, situacija je zamršena jer ili dođe 3+ ili uopšte ne padaju golovi. Barem nas tako uči istorija međusobnih duela Maribora i Olimpije. Upravo zato, a da ne bude previše rizično, prizivamo 0-3.

SLOVENIJA 1 - 21. KOLO: 

Subota

Nedelja

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Reuters

×