{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Rosonerima je hitno potrebno pojačanje u odbrani
Juventusov štoper hoće u Milan

Milan kao klub više nije poželjna destinacija za svetske zvezde, niti klub sa San Sira može sebi da priušti velika imena. Ali za mlade fudbalere željne igre i dokazivanja, Milan je i dalje zanimljiva opocija.

Tako je Juventusov štoper Danijele Rugani u razgovoru sa čelnicima Bjankonera izrazio želju da već u januaru pojača Milan. Milanov startni štoperski tandem je RomanjoliMusakio, a upravo je Argentinac tak koji visi zbog slabih igara i kojem Milan spreman zamenu.

Rosonerima je očigledno potreban štoper. Tražili su ga i letos kada su se brojna imena dovodila u vezu sa transferom na San Siro. Pominjali su se Lovren, Upamekano, Demiral, Rugani, Kabak, a na kraju je Milan doveo mladog Brazilca Duartea iz Flamenga koji je ipak još zelen za evropski fudbal i upisao je samo tri meča od početka sezone.

Sada je opet u modi Ruganijevo ime. Italijan je nezadovoljan u Juventusu. Odirgao je samo jedan minut od početka sezone iako se nadao većoj minutaži dolaskom Mauricija Sarija u klub jer ga je upravo ovaj trener lansirao u Empoliju. Ipak, Sari očigledno više ne veruje Ruganiju. Čak i posle povrede Kjelinija, Juventusov strateg se odlučio da većinu vremena igra tandem BonućiDe Liht, a prva izmena je mladi Turčin Demiral.

Interesantno je da se Milan više interesuje za Demirala i da bi radije doveo njega nego Ruganija, ali Juve ne  želi da proda „turskog Vidića“ kako mu tepaju italijanski mediji. Sa Ruganijem je drugačija situacija. Igrač želi da ide, a Juventus bi mogao konačno da ga pusti. Letos je imao ozbiljne ponude Rome i Monaka, ali je Juve stopirao trabsfer u finišu prelaznog roka zbog povrede Kjelinija. sada bi transfer Ruganija na San Siro mogao da se realizuje. Letos je cena bila oko 30.000.000 evra, ali sada bi mogla da padne i na 20.000.000. 

(FOTO: reuters)

Najnovije vesti


×