{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Juventus sprema novu „pljačku“: Vilijan i Pedro će biti prvi u nizu pojačanja za „dž“?

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 14
Još dvojica na meti
Juventus sprema novu „pljačku“: Vilijan i Pedro će biti prvi u nizu pojačanja za „dž“?

Juventus se poslednjih godina specijalizovao za dovođenje pojaćanja bez obeštećenja. Prvo je to bio specijalitet nekadašnjeg sportskog direktora Đuzepea Marote, a istim stopama je nastavio i njegov nekadašnji saradnik, a sada naslednik na direktorskoj funkciji Fabio Paratići.

Juventus je uspevao da bez obeštećenja dovede igrače poput Andree Pirla, Fernanda Ljorentea, Pola Pogbe, Samija Kedire, Kingslija Komana, Danija Alvesa, Patrisa Evre, Emrea Džana, Arona Remzija... Naravno, njihovi dolasci su bili uslovljeni i bonusima za potpis u većini slučljaeva, kao i velikim platama koje verovatno ne bi dobili na drugom mestu ili da je klub morao da plaća obeštećenja za njih.

Sada Juve sprema novu „pljačku“ na tržištu slobofdnih fudbalera. Bjankoneri su zainteresovani za Čelsijev tandem VilijanPedro kojem na leto ističu ugovori.

Juventusovo interesovanje za Vilijana nije velika novost jer su i ranije pokušavali da ga dovedu, ali Pedro je nešto sasvim novo.

Prema saznanjima italijanskih medija, Juventusov direktor Paratići je nedavno boravio u Londonu gde je obavestio rukovodstvo Čelsija da će pregovarati sa dvojicom fudbalera posle 1. januara i da želi da ih dovede bez obeštećenja. Tim gestom je pokazao poštovanje i želju da dva kluba zadrže dobre odnose, ali isto tako poručio Plavcima da će delovati u skladu sa mogućnostima koje mu se nude.

Po pravilima, igrači u poslednjoj godini ugovora, mogu bez dozvole aktuelnog kluba da pregovaraju sa drugim klubovima od 1. januara i da poptišu predugovore kao što su to bili slučajevi sa Remzijem, Džanom, Kedirom... Juve ne želi da propusti tu priliku. A čini se da im ni Čelsi neće stajati na putu jer je Frenk Lampard izveo pravu revoluciju u podmlađivanju igračkog kadra i nagovestio pravac u kojem će klub ići. Vilijan je najstariji od igrača koje Lampard koristi u startnoj postavi dok je Pedro žrtva podmlađivanja ekipe i ispao je iz tima.

Osim njih dvojice, šuška se da je Juventus zainteresovan za još dvojicu igrača kojima ističu ugovori. Jedan je Kristijan Eriksen iz Totenhema, a drugi je Toma Menije iz Pari Sen Žermena.

(FOTO: reuters)

 

Najnovije vesti


×