{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Najzvučnije ime među sportistima do sada
Juventus objavio: Danijele Rugani ima koronu

Počeli su da se pojavljuju slučajevi i sportista obolelih od virusa korona, ali najzvučnije ime dolazi iz – Juventusa. Šampion Italija potvrdio je večeras informaciju da defanzivac Danijele Rugani ima koronu!

Crno-beli su se tim povodom kratko obratili javnosti saopštenjem u kojem stoji:
"Fudbaler Danijele Rugani je bio pozitivan na testu na virus koronu, a trenutno ne oseća bilo kakve simptome. Fudbalski klub Juventus preduzima sve mere izolacije predviđene zakonom, uključujući i pravljenje spiska svih osoba koji su bili u kontaktu sa njim".

Informacija da Rugani ima virus menja iz korena celu situaciju u Juventusu. Jasno je da on neće moći da putuje u Lion na utakmicu Lige šampiona, ali je najveće pitanje da li je preneo virus i nekom od saigrača na treninzima i druženjima u sportskom kampu. 

Zbog svega bi moglo da se desi, po zakonima i predviđenim procedurama, da se u karantinu nađe cela ekipa Juventusa, uključujući i zaposlene u sportskom centru. Interesantno je da je tokom dana Fernando Bernardeski izjavio da će se samoinicijativno zatvoriti u hotel za fudbalere Juventusa, iz želje da preventivno deluje, da spreči da se zarazi njegova porodica. Kao da je znao šta će se desiti nekoliko sati kasnije...

Do danas je bilo poznato da je obolelo nekoliko fudbalera nižih liga u Italiji, kao i dvojica košarkaša, dok su najzvučnija fudbalska imena bili bivši danski reprezentativac Tomas Kalenberg i gazda Olimpijakosa Marinakis. 

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×