{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Juventus doveo desnog beka, Rajola im poklonio igrača s nadimkom Gasolina

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 4
Italijanski šampion završio transfer Brazilca
no_image.png

Mlad, talentovan i besplatan! Idealan profil pojačanja za Juventus. A još mu je menadžer Mino Rajola, blizak saradnik Juventusovih čelnika...

Italijanski velikan je zahvaljujući Rajoli završio pojačnje za naredno leto u vidu brazilskog desnog beka Veslija. Momak ima samo 18 godina, na kraju sezone stiže bez obeštećenja iz najpopualrnijeg brazilskog kluba Falemnga i klasičan je primer brazilskog beka. Brz, tehnički potkovan i jako ofanzivan. Zbog brzine i stila igre, u domovini je dobio nadimak „Gasolina“ što bi u prevodu moglo da znači Benzinac.

Juventus je već neko vreme pratio Veslija, a ključni čovek za realizaciju transfera je bio kontroverzni agent Mino Rajola koji već godinama tesno sarađuje sa Starom damom. On je nagovorio igrača da ne produži ugovor sa Flamengom zbog čega je Vesli bio u ratu sa klubom i nije mnogo igrao u poslednjih godinu dana. Ipak, ostao je pri stavu da ne produži ugovor i na kraju marta će biti slobodan da potpiše za Juventus.

Po dolasku u Torino će najverovatnije trenirati sa omladincima Juventusa, plan  je da ga klub narednog leta pošalje na pozajmicu u redove nekog drugog italijanskog prvoligaša gde bi dobio šansu da se kali i stiče iskustvo.

 

Najnovije vesti


×