{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Juve ukrao Fiorentini ispred nosa već dogovoreno pojačanje!

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 5
Bjankoneri završili još jedan posao
Juve ukrao Fiorentini ispred nosa već dogovoreno pojačanje!

Juventus je završio još jedno pojačanje. Novi član Bjankonera će u narednim danima i zvanično postati mladi vezista Hamed Traore (19) iz Empolija, javljaju italijanski mediji.

Traore je bio već viđen kao pojačanje Fiorentine koja je zimus dogovorila njegov transfer sa komšijama iz Toskane za 12.000.000 evra. Međutim, promena vlasničke strukture i dolazak novih ljudi u klub su ukočili transfer što je iskoristio Juventus da Violi ispred nosa ukrade planirano pojačanje.
„Potpisani ugovor sa Fiorentinom nije deponovan do 31. januara kada je bio poslednji rok i ovog leta je postao potpuno bezvredan. Završavamo poslednje detalje sa Juventusom. Potpisi još nisu stavljeni, ali usmeni dogovor je tu. Traore je zimus bio talenat, ali sada je kompletan fudbaler pred kojim je velika karijera“, rekao je Empolijev predsednik Fabricio Korsi.

Juventus će Toskancima isplatiti 12.000.000 evra na ime obeštećenje uz eventualni bonus od 3.000.000 evra, a Traore će potpisati petogodišnji ugovor.

Međutim, mladi vezista neće igrati za Juve naredne sezone, već za Sasuolo. Klub iz Torina ima vrlo tesne veze sa Sasuolom i dogovoreno je da Traore ode među Neroverde na jednogodišnju pozajmicu u sklopu transfera turskog štopera Meriha Demirala u suprotnom smeru.

Podsetimo, Empoli je danas dogovorio i transfer Radeta Krunića u Milan za 8.000.000 evra i na taj načćin ostaje bez srca i pluća veznog reda. Doduše, tako nešto se i očekivalo posle nesrećnog ispadanja u Seriju B.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×