{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Juve pronašao trekvartistu, ide samo u paru s bratom, a zajedno koštaju 100.000.000!

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 7
Naravno, govorimo o braći Mirančuk
Juve pronašao trekvartistu, ide samo u paru s bratom, a zajedno koštaju 100.000.000!
Aleksej i Anton Mirančuk

Dao im je gol u Torinu, dao im je gol i u Moskvi. I jeste da Lokomotiva iz ta dva meča nije uzela ni bod, ali u Juventusu nisu mogli da ignorišu Alekseja Mirančuka taman i da su hteli. Štaviše, lokalni mediji na Apeninima pišu da su Bjankoneri procenili da je vezista moskovskog kluba baš tip trekvartiste kaka vim je potreban.

Međutim, ima tu jedna caka. I ne mislimo čak ni spekulacije da se za Mirančuka, pisali su o tome katalonski mediji, interesuje i Barselona. Ne, možda i veći problem je što Aleksej ne mrda nikud bez Antona, brata blizanca, cimera na svim putovanjima, prvog do sebe u svim avionskim letovima… Braća Mirančuk su prosto jedna duša u dva tela i ni po koju cenu ne žele da se razdvajaju.

A kako su pride i najvrednija roba koju Lokomotiva ima nisu ni jeftini. U finišu letnjeg prelaznog roka Zenit je nudio 50.000.000 evra za njih dvojicu što su ogromne pare i za Rusiju, ali Lokomotiva nije htela ni da čuje. I zato što je Zenit, ali i zato što smatra da 24-godišnji vezisti ipak vrede znatno više.

Italijanski izvori tvrde da je u Moskvi odlučeno: cilj je 100.000.000 evra za obojicu. Od te ukupne sume 60.000.000 bi otpalo na Alekseja, 40.000.000 na Antona, ali nije to ni toliko bitno ako idu u paru.

Pitanje je samo da li je Juventus spreman da izdvoji toliko. U stvari, pitanje je da li bi u Torinu bilo mesto i za Antona?

Ako ne, gledaće braća u drugom smeru. Imaju oni pozive i iz Engleske, Šanije, Nemačke… Ali se smatra da bi najradije baš u Seriju A.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×