{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Juve ostao bez 15.000.000, mučeni Matija Perin pao na pregledima

/ Izvor: mozzartsport.com
Benfika se povukla
Juve ostao bez 15.000.000, mučeni Matija Perin pao na pregledima
Matija Perin

Sve je bilo gotovo, na stolu je čekao ugovor na pet godina. Samo ti lekarski pregledi su delili Matiju Perina od transfera u Benfiku. Formalnost? Ne uvek. Svojevremeno najtalentovaniji italijanski golman koji je trebalo da izraste u naslednika Đanluiđija Bufona pao je na testovima, pa je transfer – propao.

Benfika je zvanično objavila da je na pregledima utvrđeno da 26-godišnji golman nije sasvim zalečio problem sa ramenom i da će terapije potrajati duže no što se mislilo. Otprilike četiri meseca. Odnosno barem do novembra. Jasan signal za Benfiku da se povuče iz posla i uskrati Juventus za unapred planiranih 15.000.000 evra koliko bi u Torino stiglo na ime obeštećenja.

Doduše, portugalski mediji ostavljaju otvorenom mogućnost da Perin ipak stigne u Lisabon, ali tek u zimskom prelaznnom roku. Ako tada ne bude problema na pregledima.

A kakav je Perin maler ne bi nas to iznenadilo. Desno rame je prvi put operisao juna 2015, pa u aprilu 2019. Pride je pokidao i ligamente oba kolena: desno aprila 2016. i levo januara 2017.

Baksuz. Baš.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×