{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Jović i Napoli: Može pozajmica, može trampa za Ruiza

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 6
Razmena igrača najrealniji scenario
Jović i Napoli: Može pozajmica, može trampa za Ruiza

Traži se novi klub za Luku Jovića. Deluje kao sigurna stvar da ga neće biti u Real Madridu naredne sezone. Mada, tako se pričalo ranije i za Bejla, Iska...

U svakom slučaju, brojni evropski klubovi su zagrizli mamac i žele da dovedu Jovića. Među njima se kao najjači kandidati izdvajaju Napoli i Arsenal.

Gazeta delo Sport u današnjem izdanju ponovo piše o šansama da Luka Jović bude nova udarna igla u napadu Napolitanaca, pošto Arkadijuš Milik odlazi iz kluba.
Plaćen 60.000.000 evra Ajntrahtu, Jović nije bljesnuo u dresu Blankosa. Napoli bi mogao da mu bude idealna sredina za restart karijere, ali Real će tražiti da makar vrati uloženo“, piše Gazeta.

Posto više varijanti kako bi Jović mogao da stigne u grad podno Vezuva.
Jedna od opcija je pozajmica sa obaveznim otkupom. Druga, pošto Real ima veliku želju da dovede Fabijana Ruiza, mogla bi da se izvede neka vrsta razmene igrača. To bi bilo rešenje kojim bi oba kluba bila zadovoljna“, pišu Italijani.

Možda je to čak i najrealnija opcija u ovom momentu, zbog velike finansijske krize koja drma svetski fudbal. Ovog leta astronomskih transfera neće biti, predviđa se da će biti trampi više nego ikada. U jednoj bi mogao „subjekat“ da bude i Luka Jović...

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×