{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Jovetić veran ljubičastima: Odbio sam Juventus nekoliko puta

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 3
„Vezan sam za Fjorentinu“, kaže crnogorski as
Jovetić veran ljubičastima: Odbio sam Juventus nekoliko puta

Ko zna kakav bi put imao Stevan Jovetić u karijeri da je iz Fjorentine otišao u Juventus. Možda bi bio uspešniji, pošto je, čini se, izbor klubova, uz povrede, uticao da svoj veliki potencijal ne iskoristi do maksimuma.

Juventus je više puta zvao Jovetića, ali crnogorski fudbaler nije želeo među crno-bele. Jednostavno, nije hteo da na leđima ima oznaku izdajnika, što bi bio za navijače Fjorentine da je to učinio. Umesto Stare dame, Stevan je izabrao Mančester siti i otišao nekim drugim putevima.

I danas Jovetić kaže da se zbog toga ne kaje.
Pre nego što sam prešao u Siti izašao je tekst sa naslovom „Zbogom Viola, odlazim u Juve“. To me je baš razočarao, jer me je Juventus zvao nekoliko puta, mogao sam da pređem u nekoliko navrata, ali svaki put sam odbio iz poštovanja prema Fjorentini. Vezan sam za Ljubičaste i njihove navijače i znam koliko je jako njihovo rivalstvo sa Juventusom“, ispričao je Jovetić.

Crnogorski fudbaler se nada da će se jednog dana vratiti među Ljubičaste.
Nadam se da će se to dogoditi, jer je Fjorentina moja druga kuća. Bilo mi je prelepo u Firenci tokom pet godina, to je jedan od najlepših gradova u Evropi. Povratak u Violu će uvek biti opcija“.

A ima vremena da se to ostvari, jer Stevan ne planira penziju u skorije vreme.
Želim da igram do 38. godine i nadam se da će mi telo to dozvoliti. Kada pogledam iza sebe, zadovoljan sam šta sam sve ostvario“, konstatovao je Jovetić.

Napadač iz Podgorice je prošao omladinsku školu Partizana, nosio je i kapitensku traku među crno-belima, a onda je igrao i za Fjorentinu, Mančester siti, Inter, Sevilju i sada je u Monaku.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×