{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Joveljić: Teško je proći Kompanija, srećom pa igra u našem timu

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 2
Napadač Ajntrahta na pozajmici u Anderlehtu se našalio u intervjuu za klupsku televiziju i pomenuo “fudbalski golf” u kom je bio među najboljima u nemačkom timu
no_image.png

Dejan Joveljić je ove sezone nastupao za Anderleht kao pozajmljeni igrač Ajntrahta iz Frankfurta. Shvatio je da su mu potrebni minuti, te da će ih lakše dobiti u Belgiji.

Sada je govorio za klupski sajt kluba iz Frankfurta i pričao o tome  kako mu je u Belgiji, o tome kako ga je pauza prekinula u usponu forme, ali se i našalio na temu igara koje je igrao sa saigračima u Nemačkoj na treningu.

A koje su mu očigledno išle od ruke… Poput “fudbalskog golfa”.
Što se toga tiče, mogu da kažem da će se kralj uskoro vratiti. Profesionalac sam, daću sve za klub za koji igram, a trenutno je to Anderleht. Do kad ću biti u Belgiji, videćemo”, rekao je Joveljić.

Utisci o Anderlehtu?
Belgijjska liga je veoma kvalitetna, intenzivna, sa pregršt mladih igrača. Smatram da bih mogao da se izborim za još značajnju ulogu u poslednjoj trećini prvenstva. Nudi pregršt mogućnosti, ali traži i kreativnost, dribling…”.

Joveljić je dobio  pitanje o duelima koje je imao Vensenom Kompanijem na treninzima.
On je vrlo snažan fudbaler, veoma je teško proći ga. Srećom igra u našem timu. Ipak, na treninzima pokušavam da ga nadmudrim, iznova i iznova. Izuzetna je osoba i igrač, sjajno je igrati ispred njega i znati da vam čuva leđa”.

Nije mu bilo lako da se navikne na nemački fudbal…
Direktno iz Srbije sam stigao u jednu od najboljih liga na svetu. To je bila velika promena, ali sam se brzo prilagodio. Bio sam svestan da ne mogu da budem odmah prvi napadač, ipak, razvijam se iz dana u dan i siguran sam da ću ostaviti trag u Frankfurtu”, rekao je Joveiljić.

Najnovije vesti


×