{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Još jedna velika pobeda Bajerna: I sa Tijagom dogovoren novi ugovor

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Bajern će ozvaničiti sporazum u toku ove nedelje...
no_image.png

Bajern in Minhena završio je još jedan veliki posao tokom korona-krize. Dogovoren je novi ugovor sa Tijagom Alkantarom (29). Španac i njegova sudbina u Bavarskoj poslednjih meseci bili su pod velikim znakom pitanja, imajući u vidu da je Barselona pokazivala određeno interesovanje da ga vrati (a i stari ugovor mu je isticao 2021), međutim sada je potpuno izvesno da će jedan od najboljih vezista na svetu svoje najbolje godine pokloniti nemačkom šampionu. 

Kako javlja Bild, oslanjajući se na jučerašnju fotku na kojoj se vidi Tijago Alkantara kako na slobodan dan dolazi u Zebener štrase, posao je praktično zaključen i ostaje samo ozvaničenje od strane kluba. A ono će uslediti tokom ove nedelje. 

Novi ugovor za španskog asa smatra se još jednim velikim uspehom dvojca Hasan Salihamidžić/Oliver Kan, koji je prethodno nastavio saradnju sa Tomasom Milerom i definitivno presudio da Hansi Flik dobije stalan posao.

Podsetimo, u toku su još razgovori sa Manuelom Nojerom i Davidom Alabom.

Za sada nema informacija o ciframa iz novog Tijagovog ugovora, kao ni o dužini istog. Pretpostvka je da su nešto veće nego dosadašnje, uzimajući u obzir to interesovanje Barselone. Španac je po starom ugovoru spadao u drugu kategoriju igrača Bajerna po primanjima sa oko 10.000.000 po sezoni. Plaćeniju su bili Levandovski, Miler i Nojer.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×