{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Još jedna odluka: Srbija u Norveškoj u junskom terminu

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 2
Baraž Lige nacija po okončanju klupskih sezona
no_image.png

Sad je nestašica, ali biće fudbala tokom leta puni rafovi. Igraće se nacionalne lige, završiće se Liga šampiona i Liga Evrrope, a čim se okonča klupska sezona na scenu će – reprezentacije.

UEFA je odlučila da se baraži Lige nacija, vredni popune liste učesnika Prvenstva Evrope, igraju u junskom terminu. Odluka je doneta na videokonferenciji, odmah pošto je EURO prebačen za 2021. godinu. Doduše, nije naznačen tačan datum, ali je izvesno da će se igrati u junu.

Time je u poznata sudbina odloženog duela Norveška – Srbija, prvobitno zakazanog za 26. mart u Oslu.

Posle sastanka putem video-konferencije, sa predsednicima i generalnim sekretarima svih nacionalnih asocijacija u Evropi, UEFA je blizu odluke da završni turnir Evropskog prenstva održi od 11. juna do 11. jula 2021. U tom slučaju, baraž dueli, dakle i meč Norveška – Srbija, igrali bi se u junskom terminu 2020“, stoji na sajtu Fudbalskog saeza Srbije.

Inače, ulaznice za meč u Oslu odavno su rasprodate. Strah koji su imali Norvežani da će Orlove dočekati pred praznim tribinama, odjednom je iščezao. Nova odluka znači da će se igrati u pravom fudbalskom ambijentu. Domaćin već računa zaradu, računa i na prednost domaćeg terena, a kako bi bilo lepo da im te kalkulacije pokvarimo i plasiramo se u finale Lige nacija.

U tom slučaju bismo u Beogradu protiv boljeg iz duela Škotska - Izrael tražili kartu za EURO.

(FOTO: Star sport)

Najnovije vesti


×