{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Još jedan NBA košarkaš pozitivan na virus korona

/ Izvor: mozzartsport.com
Ovog puta u Detroitu
Još jedan NBA košarkaš pozitivan na virus korona

Zabeležen je još jedan slučaj virusa korona u NBA ligi! Posle Rudija Gobera i Donovana Mičela - u međuvremenu demantovano da je i Emanuel Mudijej pozitivan na test - COVID-19 ima i Kristijan Vud.

Centar Detroit Pistonsa odradio je test koji je bio pozitivan, ali prema saznanjima portala ESPN Vud ne pokazuje nikakve simptome tipične za ovaj virus i dobro se oseća. Analitičari dešavanja u najjačoj košarkaškoj ligi sveta odmah su povukli paralelu sa slučajem Rudija Gobera, protiv koga je Vud igrao u prošlu subotu. Vud je u tom susretu čuvao baš Gobera i imao 30 poena uz 11 skokova u direktnom okršaju. Samo dan pre nego što je obustavljena NBA liga ubeležio je partiju karijere sa 32 poena. Zanimljivo, statističari su izvukli podatak da su u pomenutom meču Vud i Gober bili u direktnom kontaktu čak 63 puta. 

Vud igra najbolju sezonu dosadašnje karijere i prosečno beleži 13,1 poen i 6,3 skoka po utakmici, a izrastao je u najprijatnije iznenađenje na parketima širom kontinenta. On će na leto postati slobodan igrač pošto mu ističe saradnja sa Detroitom i prema mišljenju stručne javnosti u SAD imaće priliku da potpiše jak sledeći ugovor. 

Foto: ©AFP

Najnovije vesti


×