{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Još dve utakmice i kraj i u Brazilu: Nema policije da čuva stadione

/ Izvor: mozzartsport.com
Prekinuto i prvenstvo u Paraenseu, odoleva još Roraimense... Do vikenda
Još dve utakmice i kraj i u Brazilu: Nema policije da čuva stadione

Azija, Evropa, Severna Amerika... Redom je korona virus kosio sportska takmičenja po planeti dok su Južnoamerikanci nekako i odolevali. Međutim, i njihova izdržljivost ima granice, pa je tako danas od daljeg takmičenja odustala i država Paraense što će reći da se, ako ne bude promena, za vikend igrati samo u Roraimenseu.

Mada je i to pod znakom pitanja, pošto su u Paraneseu hteli da odigraju do kraja prve faze, ali im je policija poručila da jednostavno nema ljudstvo da obezbeđuje stadione što je neophodno čak i kada su tribine prazne. Savez nije imao alternativu, odlučeno je da klubovi odu na odmor.

Videćemo kako će policija tamo reagovati, tamo treba da se odigraju još samo tri utakmice, dve u subotu za kraj kvalifikacija (Rio Negro – Bare i Atletiko Roraima – Sao Rajmundo), a onda u utorak i finale GAS-a, već je obezbedio prvo mesto u grupi, sa drugoplasiranim timom. Podsetimo pride da je Bare odbio da igra pre dva kola protiv Sao Rajmunda, a kad mu Savez nije dozvolio da odloži meč igrači su na teren izašli sa maskama i čim je utakmica krenula pokupili se i otišli. Za očekivati je dakle da Bare neće igrati ni protiv Rija Negra.

Istovremeno, Odbojkaški savez Brazila je objavio da je prvenstvo za žene prekinuto i da šampiona neće biti, a očekuje se da će ista odluka biti doneta i kad su muškarci u pitanju.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×