{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Jokanović: Neka me ne guraju u lažne priče, blizu sam posla, ali ne selektorskog

/ Izvor: mozzartsport.com, Novosti
Komentari: 11
Bivši menadžer Fulama otpisao sam sebe iz trke
Jokanović: Neka me ne guraju u lažne priče, blizu sam posla, ali ne selektorskog

Poslovično mirni Slaviša Jokanović je morao da podigne glas! Priče kako je od Fudbalskog saveza Srbije tražio 1.000.000 evra da bi prihvatio posao selektora su uznemirile srpskog trenera, koji je do sada lalinski nehajno odmahivao rukom na bilo kakve glasine.

Ove, ipak, nije mogao da odćuti. Priča kako je zacepio cenu matičnoj kući fudbala izazvala je njegovu reakciju, u kojoj je te informacije nazvao lažima.

Štaviše, Jokanović je poručio da u ovom momentu ne razmišlja o poslu selektora reprezentacije Srbije.
Neka me ne guraju u lažne priče. Ne znam kome je u interesu da izmišlja i pominje milione evra. Neko to čita i može svašta da pomisli. A jedina istina je da to nije istina! Blizu sam novog posla, koji u ovom trenutku sigurno neće biti selektorsko mesto kod nas“, rekao je Jokanović za Novosti.

A, mesto selektora bivšem menadžeru Fulama nije daleko zbog novca ili glasina koje ga teraju, već zbog – dinamike posla.
Lepo je kad ljudi cene ono što si postigao. Posao selektora, međutim, u ovom momentu nije realna opcija. Volim da sam svakodnevno na terenu, a to mogu da ostvarim samo u klubu. Nacionalni tim se okuplja jednom u dva ili tri meseca u proseku, što je u ovom trenutku predaleko od mojih želja. Jednog dana je moguće, ako budem imao priliku“, poručio je Jokanović.

Dakle, nekadašnji šef struke Partizana je sam sebe otpisao iz trke. U igri i dalje, makar na papiru, ostaju Ljubiša Tumbaković, Ivica Jovanović, Goran Đorović... Ali, pre 10. jula konačne odluke neće biti.

Foto: Reuters

×