{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Javio se i Mišel Platini: VAR je smeće

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 12
“Ali sad nema nazad”, kaže bivši predsednik FIFA
Javio se i Mišel Platini: VAR je smeće

Bivši predsednik FIFA Mišel Platini kaže da je veliki protivnik upotrebe video tehnologije na fudbalskim utakmicama. Francuz je danas gostovao na italijanskoj državnoj televiziji i gde je otkrio zbog čega je nezadovoljan upotrebom takozvanog VAR-a.
"Trebalo bi mi barem pola sata da objasnim zašto VAR ne rešava probleme u fudbalu. On ih samo umnožava. Ja sam protiv VAR-a i mislim da je to gomila smeća, ali nažalost, nema povratka nazad", izjavio je Platini.

Poznato je da je legendarni Francuz bio suspendovan 2015. u trajanju od četiri godine. Sve vreme je tvrdio da je nevin i veruje da još nije rekao poslednju reč u fudbalu.
„Imam 64 godine i vremena za još jednu, poslednju avanturu. Ne želim da napravim grešku, moram dobro da razmislim pre svega. Samo ću istaći da nemam nikakav kontakt sa trenutnim predsednikom FIFA Infantinom”, dodao je Platini.

Francuz zna da su mu vrata u FIFA zauvek zatovrena.
"U FIFA ne žele da budem njihov predsednik. Želeo sam da branim fudbal jer sam ja bio jedini fudbaler koji je postao prvi čovek FIFA", zaključio je Mišel Platini.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×