{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Drugi set testova u Kelnu pokazao negativne rezultate
no_image.png
©AFP

Slično kao Ajntraht, i Keln, tačnije tri člana popularnih Jarčeva pregrmeli su noć straha. Pre nekoliko dana je počelo masovno testiranje svih 18 bundesligaša zbog nastavka sezone koji su pokazali dobre, ali ujedno i upitne rezultate. Kao što smo već pisali, samo jedan tim, Keln je sinoć objavio da su ima pozitivna dva igrača, Niklas Hauptmana, Ismaila Jakobsa i fizioterapeuta. Međutim dan kasnije svi su negativi!

Isti se dogodilo nedavno i sa frankfurtskim Ajntrahtom gde su nova testiranja pokazala da nema zaraženih, iako je na prvom prijavljeno dvoje. O čemu se radi i ko tu greši, da li sami testovi ili pak medicinski postupak, objašnjenje nije dato, ali definitivno upozorava.

Po novouvedenom pravilu Bundeslige, igrači i članovi stručnih štabova koji su prošli dva uzastopna testa mogu da treniraju i igraju mečeve. Keln se inače vratio trenizima još 6. aprila, ali pod posebnim uslovima pošto je na treningu moglo u jednom dahu da bude tek osam igrača. Prošle sedmice je povećan limit na 12 fudbalera, ali su ostale neophodne mere kao što je tuširanje kod kuće, bez igre "1 na 1" i obavezno držanje distance.

Najnovije vesti


×