{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Smena Gorana Đuričina nije donela željene rezultate, ali Bečlije ne bi trebalo da imaju problema sa poslednjeplasiranom Admirom (14.30, Sport Klub 9).
Izostala šok-terapija u Rapidu

Ubedljiv poraz protiv Hartberga (0:3), a onda petarda od Viljareala u Ligi Evrope (0:5). Da stvari budu gore po Rapid, navijači su dugo bili nezadovoljni radom Gorana Đuričina (prvenstveno lošim rezultatima u Bundesligi) i na kraju su uspeli da isteraju svoje. Đuričina je nasledio Ditmar Kibauer, nekadašnji fudbaler Rapida i bivši trener Sankt Peltena koji je upravo trijumfom usred Beča potpisao ispisnicu Đuričinu

Dosad se Rapid nije preterano usrećio ni sa Kibauerom. Pored pomenutih poraza i Rendžers je uzeo meru Rapidu. Bečlije sa novim trenerom imaju samo jedan takmičarski trijumf - minimalac nad Materzburgom, a pao je i Horn u prijateljskoj utakmici. U 12. kolu Rapid dočekuje poslednjeplasiranu Admiru (14.30, Sport Klub 9) sa kojom ne bi trebalo da bude frke, uprkos svim problemima koji snalaze slavni austrijski klub. 
"Rapid je u veoma lošoj situaciji. Nalaze se na devetom mestu što je za ovaj klub porazno. Trener je smenjen, ali promene ne donose rezultat, nema takozvane šok-terapije jer su i u prošlom kolu izgubili. Pored svih trzavica i slabosti u ekipi, u ovom meču su favoriti i trebalo bi da ostvare pobedu", rekao je za TIP Novosti Igor Jović, trener u Austriji.

Na programu su i okršaji Volfzberger - Sankt Pelten i LASK - Salcburg.
"Gost je sa novim trenerom izgubio meč od Materzburga u prošlom kolu, ali je zadržao drugu poziciju. Ne verujem da mogu do trijumfa protiv Volfzbergera, a mislim da je remi najrealniji. Posle sjajne serije od 10 vezanih pobeda Salcburg je u prošlom kolu poklekao, a Inzbruk je izvukao remi u gostima. Sada idu u goste LASK-u koji gori od želje da savlada šampiona. U ovom meču je sve moguće", podvukao je Jović.

A evo i kako je Viljareal razbucao Rapid...

 

AUSTRIJA 1 - 12. KOLO: 

Subota

Hartberg - Šturm Grac 2:0 (0:0)
Materzburg - Altah 1:1 (0:0)
Vaker Inzbruk - Austrija 0:0

Nedelja

14.30:  (1,80) Volfzberger  (3,45)  Sankt Pelten (4,20) 
14.30:  (1,38) Rapid  (4,50)  Admira (7,50) 
17.00:  (4,30) LASK  (3,45)  Salcburg (1,80)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×