{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Iz kopački u fotelju: Pelisije već našao novi posao

/ Izvor: mozzartsport.com
Velika šansa za legendu Kjeva iz Verone
Iz kopački u fotelju: Pelisije već našao novi posao
Serđo Pelisije

Odlazeća sezona 2018/19. za čuveni Kjevo iz Verone donela je dva oproštaja: prvi od serije A posle 11 godina kontinuiranog nastupa, a drugi od kapitena Serđa Pelisijea (40) koji je tokom vikenda i utakmice sa Sampdorijom rekao zbogom fudbalu posle blizu 500 nastupa u dresu Letećih magaraca.

Kako bi se dobro spremili za Seriju B naredne godine i pokušaj ekspresnog povratka u elitu, na Bentegodiju su odlučili da promene klupsku organizaciju. Tako su se na zvaničnom sajtu oprostili danas od dosadašnjeg sportskog direktora Đankarla Romaironea koji je smenjen posle dve sezone na ovoj funkciji.

Prema informacijama italijanskog Skaja, već se zna i ko će ga naslediti na toj poziciji, a to je, logično, već spomenuti Pelisije. Nekadašnji broj 31 Kjeva bio bi, prema mišljenju nadležnih u klubu, idealan kandidat za naslednika dosadašnjeg sportskog direktora.

Pride, na oproštajnoj konferenciji za medije Pelisije je već najavio da bi voleo da obavlja direktorski posao, ali pod uslovom da ima operativnu ulogu. I čini se da će mu predsednik Kampedeli ispuniti tu želju.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×