{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Ivić o pravilima u Izraelu: Može kretanje, ali 100 metara od kuće

„Niko u ovom trenutku ne razmšlja o fudbalu“, poručuje za Novosti trener Makabija
Ivić o pravilima u Izraelu: Može kretanje, ali 100 metara od kuće

Na dobrom putu je bio Vladimir Ivić da odbrani titulu šampiona Izraela sa Makabijem iz Tel Aviva. Ali virus korona pokosio je fudbal u toj zemljii, i logično je što su misli mladog stručnjaka sada na drugoj strani.

Nekadašnji vezista Partizana govorio je za Novosti o situaciji u Izreala, kao i pravilima ponašanja u toj zemlji tokom pandemije.
„ Do pre petnaestak dana je ekipa bila na okupu, trenirali smo i stigla je odluka da sport mora da stane u Izraelu. Život, na sreću, nije stao, ali se odvija po izmenjenom režimu, kojem se sada svi prilagođavamo. Sa porodicom sam u Tel Avivu i sve je lakše kada smo zajedno“, rekao je za Novosti Vladimir Ivić.

Kao i članovi većine svetskih klubova i igrači Makabija treniraju kod kuće. I samo kod kuće.
„ Odigrali smo sve mečeve regularnog dela sezone. Preostao je još samo plej--of, u kojem bi šest ekipa trebalo da odigra još deset mečeva. Mi smo u taj završni deo sezone ušli sa šest bodova više od Makabija iz Haife. Međutim, sada niko ne razmišlja o fudbalu. Svima je najvažnije da sačuvaju zdravlje. U Izraelu je na snazi rigorozna mera ograničenog kretanja, pošto niko ne sme da se udalji više od sto metara od svoje kuće“, prenosi Ivić

(Foto: Reuters)

Najnovije vesti


×