{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Anderleht se oprostio od srpskog defanzivca
Ivan Obradović je slobodan igrač

Kao što se i najavljivalo prethodnih nedelja, došlo je vreme za rastanak Anderlehta i Ivana Obradovića.

Slavni belgijski klub je danas i zavnično potvrdio da je završio saradnju sa srpskim defanzivcem i da je Obradovića slobodan u izboru nove sredine.

Iskusni levi bek je u Anderlehtu proveo četiri sezone i za to vreme odigrao 90 mečeva u svim takmičenjima. Postigao je jedan gol i upisao sedam asistencija. Zaradio je samo 11 žutih kartona i nijedan crveni.

Obradovićev period u Anderlehtu je imao uspone i padove. Bio je satndardan po dolasku iz Mehelena, ali je posle petnaestak mečeva doživeo tešku povredu kolena i pokidao ligamente zbog čega je propustio veći deo sezone. U drugoj sezoni se izborio za mesto u timu, u trećoj je bio standardan sve do finiša, a u ovoj poslednjoj je bilo najturbulentnije. Ceo prvi deo sezone nije bio u konkurenciji za tim, potom je kod novog trenera bio standardan, ali se opet promenio trener i Obradović je izgubio mesto u timu.

Sa Anderlehtom je osvojio prvenstvo i Superkup Belgije. U prethodnom periodu se pominjao i njegov mogući povratak u Partizan, a sada ima odrešene ruke da izabere novi klub.

(FOTO: reuters)

Najnovije vesti


×