{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Inzagi dobija nagradu: Od Lacija na stolu novi trogodišnji ugovor

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 2
Povišica od pola miliona godišnje
no_image.png

Prošle su četiri godine otkako je Simone Inzagi seo na klupu Lacija. I bile su to četiri odlične godine za Nebeskoplave.

Ekipa je rasla iz sezone u sezonu i to na pravi, ispravni fudbalski način: uz zajednički rad, uigravanje, upoznavanje, a bez potrošenih stotina miliona evra na pojačanja. Sve je to Inzagi napravio sa „svoje dve ruke“.

Dok se čeka nastavak prekinutog prvenstva i dok Lacio čeka nastavak borbe za titulu prvaka Italije, Inzagiju je na sto stigla nagrada za rad i trud: Lacio mu je ponudio novi, trogodišnji ugovor.

Važeći ugovor ističe treneru Lacija u junu sledeće godine. Novi bi važio do 2023. dok bi Inzagi po njemu dobio i lepu povišicu: plata bi mu bila 2.500.000 evra po godini. Imao i brojne bonuse, koji bi bili, pre svega, vezani za trofeje. A, Lacio je ozbiljan kandidat za sve domaće pehare u poslednje tri godine.

Očekuju Italijani da Simone bez mnogo kolebanja kaže „da“, jer će dobiti jači ugovor za skoro pola miliona evra više nego do sada, a na jesen ga čeka i novi izazov, da vodi Lacio u Ligi šampiona.

Rođen u Pjaćenci, Simone Inzagi je u Rim, odnosno u Lacio, došao 1999. godine i od tada je stanovnik glavnog grada Italije i deo Nebeskoplavih, uz dva kratka igračka izleta u Sampdoriju i Atalantu na jednogodišnje pozajmice. Trenersku karijeru počeo je 2010. u mlađim kategorijama Lacija.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×