{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Nerazuri potpisali ugovor sa francuskim vezistom
Interovo peto pojačanje - Agume

Inter niže pojačanja kao na traci, danas je zvanično potvrđeno još jedno. Novi član milanskog kluba je 17-godišnji francuski vezista Lusijan Agume.

Mladi francuski vezista je došao iz francuskog drugoligaša Sošoa, a Inter je na ime obeštećenja isplatio 4.500.000 evra uz opciju da plati još 2.000.000 evra ako Agume ostvari određene bonuse. Igrač je potpisao ugovor na tri godine, a još nije jasno da li će konkurisati za prvi tim, omladince ili će negde biti prosleđen na pozajmicu.

Agume je sa 16 godina debitovao u prvom timu Sošoa u Ligi 2 i zainteresovao skaute najvećih klubova. Pratili su ga Mančeser Siti i Barselona, ali je Inter bio najbrži i najkonkretniji.

Inter je pre Agume doveo desnog bočnog Valentina Lazara iz Herte, Dijega Godina iz Ateltika, vezistu Stefana Sensija iz Sasuola, a potpisao je i mladi brazilski golman Brazao kojeg je Inter kaparisao još zimus, ali je zbog broja stranaca morao da ga prvo pusti u Parmu na šest meseci, pa da ga potpiše ovog leta.

Ipak, velika pojačanja se tek očekuju. Nerazuri se nadaju dovođenju Romelua Lukakua, Artura Vidala,  Edina Džeka i Nikola Barele.

×