{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Interov seminarski rad - kako „ispeglati“ knjige preko kineskih vlasnika?

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 13
Na pomolu je transfer koji će uneti dosta polemike u fudbalski svet. U jednoj od uloga je nekada velika fudbalska nada - Žonatan Bijabijani
Interov seminarski rad - kako „ispeglati“ knjige preko kineskih vlasnika?
""

Kada je UEFA u fudbalski svet plasirala pravilnik finansijskog fer-pleja činilo se da će se konačno stati na put basnoslovnom trošenju novca od strane klubova i da će se uvesti neki red na pijaci. Na sve se mislilo, ali ono što Inter planira da uradi sa vlasnicima iz Kine, Suning grupom, može se nazvati kao svojevrsni seminarski rad. I to na temu - kako „ispeglati“ knjige preko najbližih saradnika.

Nismo izmislili toplu vodu, jer to je tema o kojoj se priča i piše neko vreme. Suning grupa već je imala nameru da Interu poboljša stanje u kasi tako što će Đijangsu, klub takođe u vlasništvu pomenute kompanije, kupiti igrača iz redova Nerazura. Šuškalo se prvo oko mogućnosti da bi Stevan Jovetić mogao da bude „žrtva“ ovakvog poslovanja, potom je u plan iskočio Ever Banega, a sada se govori o Žonatanu Bijabijaniju, javlja Gazeta.

Nekada velika nada italijanskog fudbala nalazi se u procepu i definitivno neće karijeru nastaviti u Interu. Pred njim su sada dva puta. Jedan je da ode u Bolonja, koja se poslednjih dana intenzivno zanima. Drugi je, naravno, odlazak u Kinu. A Đijangsu je, navodno, spremio bogat ugovor francuskom ofanzivcu - od 4.000.000 evra godišnje.

Još se ništa ne govori oko toga koliko bi obeštećenje moglo da bude. O tome će se tek raspravljati. 

Bilo kako, Inter bi mogao dobro da „ispegla“ knjige na račun momka koji apsolutno ništa nije uradio na stadionu Đuzepe Meaca. Naravno, ujedno i olakšao budžet za 1.600.000 evra, koliko Bijabijani sada zarađuje u Interu. 

Sve vesti sa transfer pijace možete pronaći u dnevnom blogu TRANSFERI UŽIVO, ili klikom na tag ZIMSKI PRELAZNI ROK 2017

(FOTO: Action Images)

Najnovije vesti


×