{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Iskusni bek stiže na Meacu u junu 2020, kada mu istekne ugovor sa Mančesterom...
Inter uzeo i Darmijana

Inter je obezbedio još jedno pojačanje iz Mančester Junajteda, posle Romelua Lukakua! Kako jutros javlja RAI, Nerazuri su postigli dogovor sa iskusnim italijanskim bekom Mateom Darmijanom (29) da idućeg leta, kada mu istekne ugovor sa Đavolima, potpiše za Inter i pojača četu Antonija Kontea. Prethodno, Darmijan će početkom januara usaglasiti sa novim klubom lične uslove i staviti paraf na predugovor. 

Ovaj momak se već duže vreme pominje kao potencijalni povratnik u domovinu. Praktično otkako se otisnuo na Ostrvo pre četiri godine u transferu iz Torina vrednom 18.000.000 evra. Najčešće se za njegove usloge raspitivao Juventus, međutim nikada nije došla zvančna ponuda. Očito je u ovom novom naletu Inter bio najbrži i u načelu dogovorio dolazak povremenog reprezentativca Italije. 

INTER OSVAJA SERIJU A - KVOTA 5,00

U prošloj sezoni Mateo Darmijan odigrao je svega sedam utakmica za Mančester Junajted. A kako ni ove neće biti u prvom planu kod Ole Gunara Solskjera, odluka da napusti Old Traford nije neočekivana. Darmijan je više puta odbijao da produži ugovor...

Antoniju Konteu dobro će doći igrač tog profila jer forsira formaciju 3-5-2. A u takvom sistemu nikad dosta krilnih fudbalera. 

 Foto: Reuters

Najnovije vesti


×