{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Inter neće tražiti zamenu za Sančeza

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 3
Najavljuje Bepe Marota
no_image.png

Inter gura dobro u ovoj sezoni Serije A, ali ima mali problem u vidu povrede Aleksisa Sančeza. Čileanski fudbaler povredio je zglob leve noge igrajući za reprezentaciju, bio je na snimanjima, analizama, a na kraju je ustanovljeno da će morati na operaciju. Prema prvim procenama, Sančez će biti van terena najmanje do Božića, a zavisi od brzine oporavka da li će i duže od toga odsustvati sa treninga.

Mnogi su pomislili da bi Nerazuri zbog toga mogli da izađu na fudbalsku pijacu, ali to se neće dogoditi.

Direktor Nerazura najavljuje da neće tražiti zamenu za Sančeza u zimskoj prelaznom roku iako neće moći da računa na njega dva do tri meseca.
"Napravili smo tim na specifičan način. Bili bismo srećniji da se ta povreda nije dogodila, naravno, ali smo optimistični i verujemo da će se vratiti za oko dva meseca na teren", rekao je Marota za DAZN.

Dovođenja novih igrača neće biti.
"Posle njegovog povratka naša napadačka linija će biti nepromenjena. Imamo kompetitivan sastav i u napadu imamo različite opcije", ističe Marota.

On je dodao da su oni najbolji igrači često nedostupni u zimskom prelaznom roku, a naravno da ćemo i mi biti budni i pratiti šta tržište ima da ponudi.

FOTO: Reuters

Najnovije vesti


×