{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Nova pozajmica dolazi u obzir
no_image.png

Inter je prošlog januara doveo tri pojačanja od kojih je jedno precrtano posle nekoliko meseci.

Italijanski mediji javljaju da milanski velikan neće iskoristiti opciju da otkupi nigerijskog beka Viktora Mozesa od Čelsija. Afrikanac je u januaru došao na pozajmicu s pravom otkupa na kraju sezone za 12.000.000 evra, ali nije ubedio Interove čelnike da vredi taj novac. Mozes je od dolaska u Milano odigrao sedam utakmica, a uglavnom je ulazio sa klupe i nije imao neki značajan učinak.

Došao je tada kao izričita želja trenera Antonija Kontea sa kojim je imao odličnu saradnju nekada u Čelsiju, ali očigledno je da to više nije bio onaj isti igrač koji je blistao kod Kontea na Stamford Bridžu.

Međutim, postoji tanka nada da bi ipak mogao da ostane u Interu i sledeće sezone. A to je samo u slučaju da Čelsi pristane na novu jednogodišnju pozajmicu. Inter bi u tom slučaj razmislio da ga zadrži je ih ne bi koštao mnogo. Mozesov ugovor sa Plavcima ističe u junu 2021. godine, a klub ga ne vidi u planovima i nije isključeno da pristane na novu pozajmicu. Osim ako se ne pojavi neki drugi zainteresovani kupac.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×