{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Samo da se ne vraća...
no_image.png

Još nešto više od tri nedelje preostalo je Bajernu i Interu da se dogovore oko Ivana Perišića. Pozajmica hrvatskog reprezentativca ističe s poslednjim danom maja, a Nemci još nisu doneli odluku da li žele da ga otkupe. 

Podsetimo, Inter je prilikom pozajmice iskusnog krilnog igrača naplatio Bavarcima 5.000.000 evra i u ugovor stavio klauzulu o otkupu u vidini od 20.000.000. U jednom momentu izgledao je kao da će Bajern iskoristiti mogućnost koja mu se nudi i preuzeti sva prava i obaveze kada je u pitanju Ivan Perišić, međutim sada je već Interu počelo da gori pod nogama. Salihamidžić se ne oglašava, a Nerazuri ne smeju sebi da dozvole da im se Hrvat vrati, pošto bi se s njim vratila i njegova velika primanja - 4.600.000 evra po sezoni nije cifra koju bi budžet za plate milanskog kluba mogao da podnese.

Otuda pojedini italijanski mediji javljaju da će Inter kao rezervnu varijantu - ukoliko do otkupa ne dođe - ponuditi nemačkom šampionu još godinu dana pozajmice. Kako Perišić ima ugovor do 2022. Inter ne strahuje da bi mogao da ga izgubi bez obeštećenja. Sad samo ostaje da vidimo reakciju Bajerna. 

Minhenski klub za prioritetnu metu drži Leroja Sanea. Ukoliko bi uspeo da se dogovori sa Mančester Sitijem Perišić im sigurno više ne bi bio interesantan, ali ako se ispostavi da od tog posla neće biti ništa, može da se desi da Hrvat bude najjeftinija i najjednostavnija opcija za Bajern i Hansija Flika.

Ivan Perišić odigrao je 22 utakmice za Bajern ove sezone, uglavnom ulazeći sa klupe. Dao je pet golova i osam puta asistirao...

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×