{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Barsa i Valensija zacepili obeštećenja za fudbalere na pozajmici u Milanu
Inter gubi Rafinju i Kansela - mnogo je to para...
Rafinja i Kanselo

Inter se konačno vratio u Ligu šampiona ove sezone, posle dugog posta, pa su i apeteiti samog kluba i vlasnika znatno porasli. Međutim, pored pojačanja koja se podrazumevaju za takmičenje sa najboljima u Evropi, potrebno je zadržati i postojeći igrački kadar, barem one istaknute protagoniste koji su pomogli Lučanu Spaletiju da vrati "mušemu" na Đuzepe Meacu.

Dva su se fudbalera izdvojila kao istaknute figure u nedavno završenoj sezoni - Brazilac Rafinja Alkantara i Portugalac Žoao Kanselo - i obojicu sada treba otkupiti pošto su proteklu sezonu proveli na pozajmici iz Barselone te Valensije. Međutim, problem je što Inter i dalje kuburi sa novcem, pa teško uspeva da ispuni ono na šta se obavezao kada je dovodio igrače na pozajmicu.

Barselona nema nameru da spusti cenu za Rafinju i to je poručila posredstvom njegovih menadžera koji su imali sastanak sa Nerazurima minulog vikanda. Katalonci ne žele ni da ga puste na još jednu pozajmicu u Milano, koja je predložena kao prelazno rešenje, već traže odmah 35.000.000 evra plus 3.000.000 bonusa, prenosi transfer ekspert Đanluka di Marcio. Ukratko, podvlači on, Katalonce ne zanimaju želje Intera, hoće samo novac za fudbalera.

Isti izvor objavio je i da je Inter u opasnosti da ostane i bez desnog beka Žoaoa Kansela. Portugalac je imao sasvim dobru sezonu u plavo-crenom dresu koja mu je znatno podigla cenu pa sada košta čak 40.000.000 evra. To je možda previše za Inter, ali nije i za engleski Vulverhempton koji je spreman da ga dovede ovog elta, a sve pod pokroviteljstvom Kanselovog menadžera ujedno i savetnika Vukova Žorža Mendesa.

Portugalski desni bek inače ima ugovor s Valensijom do leta 2021. godine, a zanimljivo da i pored solidne sezone u Seriji A nije uspeo da upadne na spisak reprezentacije Portugalije za Mundijal u Rusiji.

I, opet, košta 40.000.000 evra...

Foto: Action Images

Najnovije vesti


×