{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Konteova želja
Inter daje 12.000.000 evra za Artura Vidala

Zazvonili su telefoni na relaciji Milano – Barselona. Šuškalo se da je Inter zainteresovan za Artura Vidala, da ga dovede već u januaru, ali sada su govorkanja dobila svoju konkretnu formu.

Kako piše više italijanskih medija, a prenosi i čuveni španski radio Kadena Ser, Inter će poslati Barseloni ponudu tešku 12.000.000 evra za Vidala. Gazda Neroazura Stiven Žang dao je odobrenje dvojici direktora, Đuzepeu Maroti i Pijeru Ausiliju, da počnu pregovore sa španskim šampionom.

Čileanac je direktna želja trenera Intera Antonija Kontea, koji je sa Vidalom uspešno sarađivao u Juventusu. I sada smatra da bi iskusni fudbaler bio veliko pojačanje za vezni red milanskog kluba, koji ima ambiciju da ove sezone skine torinske crno-bele sa trona italijanskog fudbala.

Ni Vidal ne odbacuje mogućnost da ode iz Barselone, jer je u poslednje vreme davao izjave španskim medijima da bi voleo da ima veću minutažu i da bi, ako to nije mogueće, voleo da promeni sredinu.

Čileanski vezista nije jedini igrač za kojeg je Inter zainteresovan u zimskom prelaznom roku. Kao još dve mete pominju se napadač Fernando Ljorente iz Napolija i Markos Alonso iz Čelsija.

Foto: Reuters

 

Najnovije vesti


×