{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Insinje prekida saradnju sa Rajolom

/ Izvor: mozzartsport.com
Kapiten Napolija rešio da napravi promenu
no_image.png

Lorenco Insinje je u ovo burno doba rešio da napravi veliki zaokret. Naime, kako piše novinar Skaj Sport Italije i TV Luna Karlo Alvino, Insinje je prekinuo saradnju sa čuvenim menadžerom Minom Rajolom.

Insinje je postao Rajolin klijent 2018. godine i tako je ušao u jato u kom su već bili Pol Pogba, Zlatan Ibrahimović, Đanluiđi Donaruma...

Kao i navedeni izvor iznad, tako i Korijere delo Sport piše slično, ali dodaje da to još nije formalizovano, ali je da Insinje blizu rastanka sa Rajolom.

Ovakav potez možemo da protumačimo i kao želju Insinjea da ostane do kraja karijere u Napoliju, tako da mu u tom slučaju ne bi bile posebno potrebne usluge namazanog, ali sigurno i skupog Mina Rajole.

Napolitanac ima još dve godine ugovora sa timom sa juga Italije, a nije nemoguće da dođe i do produžetka saradnje. Poznato je da Insinje ima jako dobru konekciju sa Đenarom Gatuzom, što se baš i ne može reći za odnos koji je Insinje imao sa Karlom Ančelotijem.

Zamena za Rajolu mogao bi da bude Vinćenco Pisakane, među čijim su klijentima Danil Dambrozio, kao i još dva igrača Napolija - Đenaro Tutino i Amati Ćićireti.

FOTO: Reuters

Najnovije vesti


×