{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
“Nismo škrtice, ali nismo ni rasipnici“, kaže za Politiku predsednik Zdravko Mrđa
no_image.png

Osam godina čekanja i povratak u elitu, iako su svi očekivali da će Dinamo u baražu vratiti Inđiju u Prvu ligu Srbije. Međutim, tim Srđana Blagojevića – čiji je ostanak prioritetni zadatak uprave pred početak priprema – uspeo je da senzacionalnu pobedu od 3:0 sačuva u vrelom revanšu u Vranju i izbori se za plasman u Superligu.
Bog nas je spasao, jer nas je sudija toliko krao da to običan fudbalski čovek i ne može da zamisli“, vrti film predsednik Zdravko Mrđa, koji u intervjuu za Politiku otkriva i da je Inđija do elitnog ranga takmičenja uspela da stigne maltene sa samo 14.000 evra.

Naime, klub je pred početak sezone dobio 25.000.000 dinara, ali je dobar deo izdvojio za vraćanje nasleđenih dugova. Doduše, opet se našlo za premije za igrače po ulasku u Superligu.
To nisu neka velika obećanja, jer naš klub ne funkcioniše na taj način, Jednostavno, igrači su za trijumf protiv Zlatibora imali premiju po 20.000 dinara, protiv Radničkog 30.000, dok je predsednik opštine Vladimir Gak bio darežljiv pred dvomeč sa Dinamom, jer je za plasman u elitu svakom fudbaleru obećao po 70.000 dinara... Mi smo praktično sa 14.000 evra uspeli da napravimo iskorijski uspeh. Nismo škrtice, ali nismo ni rasipnici“, otvoren je Mrđa.

Svaka čast Inđiji, mada ovo malo govori i o kvalitetu srpskog fudbala, posebno prvoligaškog. Uostalom, Inđijci do sada nikada nisu ni putovali na letnje pripreme, trenirali su ili kod kuće ili u Staroj Pazovi. Sad će morati da naprave izuzetak.

Najnovije vesti


×