{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Odlazak osnovača „Nesalomivih“
In memoriam: Zoran Bulatović

Beogradu je, u petak, u 76. godini, sa životne scene sišao Zoran Bulatović.

U pitanju je nekadašnji prvotimac, kasnije trener Rada, koji je ostavio dubok trag na Banjici, pošto je po okončanju karijere bio angažovan na više različitih poslova.

Kolašinac po rođenju, stasao i život naučio na beogradskim ulicama, ostavio je značajan otisak na fudbalskoj mapi. Pošto je prošao školu OFK Beograda, nosio je dres kraljevačke Sloge, da bi se najviše zadržao u Crnotravskoj. U klubu sa Banjice je za četiri sezone, tokom 70-ih godina prošlog veka, uzastopno preskakao rangove i obeležio prvi uzlet tada fabričkog kluba sa sve značajnijom ulogom.

Ostao je veran klubu i u postigračkim danima. Uporedo, obavljao je poslove u GP „Rad“, ali ni na trenutak ne zaboravljajući klub. Pohodio je Banjicu, navijao za Rad, u ulozi sekretara, člana uprave, vođe marketinga...

Tokom svih godina ostao je jedan od najmarljivijih čuvara tradicije kluba. Osnivač „Nesalomivih“, prepoznatljiviv pripadnicima svih generacija, omiljen i kod mlađih. Sa prepoznatljivim šarmom, uvek spreman da izađe u susret, pripovedajući o Radovoj veličini i prepoznatljivosti na prostoru nekadašnje SFRJ.

Zoran Bulatović biće sahranjen u ponedeljak, na Novom groblju u 15 časova.

Najnovije vesti


×