{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
U ponudi je simulacija mečeva koji bi se igrali da sve nije stalo
Ima šta da se igra!

Planeta je u karantinu usled pandemije koronavirusa, ali se kladionica MOZZART potrudila da "potera" loptu, makar virtuelno. Najkvalitetnije evropske lige se nastavljaju, ako nas pitate...

MOZZART simulacije

U ponudi je simulacija mečeva koji bi se igrali da sve nije stalo. A, važno je znati da su rezultat i kretanje događaja na meču čisto simuliranje, odnosno predstavljaju neki od 50.000 već odigranih pravih fudbalskih mečeva. Na primer, ukoliko se kladite na meč između Mančester Sitija i Liverpula, podaci koji su prikazani mogu biti sa meča Vest Hem – Arsenal, koji je odigran pre dve godine.

Dakle, krajnje inovativan, zanimljiv i odličan način da prebrodite fudbalski vikend, koji je zbog aktuelne situacije takav, kakav jeste.

Ujedno, ovaj način igre omogućiće vam da uhvatite sjajne kvote i velika iznenađenja. Možete se kladiti na konačan ishod, golove, prelaze, uživo... Sve je dostupno i vama na dohvat ruke putem mobilne aplikacije ili zvaničnog sajta kladionice MOZZART!

Everton je blagi favorit na ovom simulacionom meču, a kvota i te kako privlači da se oprobate sa kecom. Ako nećete da se kladite na konačan ishod tu su i golovi, ali i poneka vrlo primamljiva kombinazzija. Ako niste sigurni sa kecom, možete da probate sa nekom od kombinazzija sa dvoznakom i golovima.

Hetafe je ozbiljan favorit, a kvota može dodatno da se pojača sa nekom adekvatnom kombinazzijom. Kvota na 1&3+ je odlična, a nije loša ni ona na 1&2+. Ako ne želite da tipujete na konačan ishod, tu su i igre na ukupan broj golova. Kvote kažu da se ne očekuje previkasan meč, ali ko zna, kvota na 3+ je odlična.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

 

Najnovije vesti


×