{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Tvrdi njegov otac Horhe
Iguain u Riveru? Nema ništa od toga

Lepo je navijačima River Plejta zazvučala vest da bi Gonzalo Iguain mogao da se vrati u klub i da tu završi karijeru.

Ali, to neke stvari nekad zvuče previše dobro da bi bile istinite. Od Gonzalovog povratka na Monumental, bar još neko vreme neće biti ništa, tvrdi njegov otac Horhe.

A, poznato je da je Gonzalova karijera porodični posao, jer mu je brat Federiko menadžer, otac Horhe savetnik...
Nemoguće je da se Gonzalo sada vrati u River. On ima važeći ugovor do kraja ove i još sledeću sezonu, tako da ne postoji mogućnost da se vrati u Argentinu“, rekao je Horhe za medije u domovini.

Priča o Iguainovom povratku je krenula pre nekoliko dana, mada se čini da je više u pitanju podgrejani prošlogodišnji intervju u kojem je govorio koliko voli River, nego što je tu neka prava priča postojala.
Nikada nisam zatvorio vrata za povratak u River. Zauvek ću biti vezan za taj klub, za igrače, navijače. Da budem iskren, ne znam šta će biti u budućnosti, za sada sam još vezan za Juventus“, rekao je tada Gonzalo Iguain.

I ništa se nije promenilo od tada. Ugovor sa crno-belima iz Torina je i dalje jak i bez njihove dozvole ne može nigde da mrdne.

Gonzalo je za River igrao od 2005. do 2007. godine, a onda je prešao u Real Madrid, gde je počela njegova evropska odiseja.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×