{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Iguain i Juve se razdvajaju, Argentinac odlaže povratak u Torino

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 7
Gonzalo ostaje uz obolelu majku u Buenos Ajresu
Iguain i Juve se razdvajaju, Argentinac odlaže povratak u Torino

Otplesali su svoje Gonzalo Iguain i Juventus. Došlo je vreme za rastanak.

Kako pišu brojni italijanski mediji, izvesno je da se argentinski napadač neće vraćati u redove Stare dame. Čak i ako se dobije zeleno svetlo da se liga nastavi, Iguain vrlo verovatno neće doći u Torino.

Napadač Juventusa je u domovini, gde je uz majku Nensi, koja je obolela od karcinoma. Gonzalo želi da još neko vreme provede uz nju i zbog toga je nagovestio čelnicima kluba da će „kasniti“ sa dolaskom u Italiju.

Međutim, mediji špekulišu da je to jedna od Iguainovih finti, jer želi da karijeru nastavi u nekom drugom klubu. Njemu ugovor ističe u junu 2021. godine, a godišnje zarađuje astronomskih 15.000.000 evra, pa smatra se da mu ni Juventus neće praviti problem u toj nameri da ode.

Pominju se tri moguće destinacije na kojima će Iguain nastaviti karijeru. Jedna je Katar, ako prelomi da mu je novac u zenitu karijere najpreči, druga je Los Anđeles Galaksi, gde bi došao na mesto prve zvezde kluba, koje je upražnjeno po odlasku Zlatana Ibrahimovića, a treća je – domovina. Povratak u River Plejt, gde bi imao status božanstva.

Ima vremena Gonzalo još da vaga...

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×