{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Opcija koja bi izvesno zadovoljila vodeće ljude i stručni štab srpskog šampiona
Idealna trampa za Zvezdu: Krstičić za Kanjasa

Hose Kanjas u AEK, Nenad Krstičić u Crvenu zvezdu. Čini se idealna trampa za srpskog šampiona. Kako piše grčki sportski list Sportday, atinski klub je zainteresovan za španskog vezistu, a s obzirom da bi na stadionu Rajko Mitić rado videli Krističića ponovo u crveno-belom dresu, moguća je i opcija trampe dvojice igrača, navodi isti izvor.

Kanjas se nalazi među prvim igračima koji će ove zime napustiti Crvenu zvezdu. Španac je došao kao ključno rešenje za vezni red i neko ko bi trebalo da predvodi manevar crveno-belih u evropskim mečevima. Odigrao je čak 21 utakmicu i postigao jedan gol ove jeseni, ali nije ubedio stručni štab Crvene zvezde da je predstavljao pravi izbor proteklog leta. Bivši prvotimac PAOK-a navodno uživa brojne simpatije u AEK-u, ali u Atini nisu sigurni da li bi igrač želeo da se vrati u Grčku, a posebno u rivalski tim PAOK-a. Sportday navodi i da se ostavlja pitanje da li će transfer pokušati da realizuje srportski direktor Ilija Ivić ili će se čekati dolazak novog trenera.

Nenad Krstičić je takođe na izlaznim vratima AEK-a, tako da bi povratak u srpsku prestonicu mogao ponovo da ga vrati u prvi plan. Bivši reprezentativac Srbije bio je jedan od ključnih igrača u sistemu Vladana Milojevića, a vodeći ljudi srpskog šampiona za njega do danas nisu uspeli da pronađu adekvatnu zamenu. Krstičić je ove sezone odigrao 12 utakmica za AEK, od čega osam u prvenstvu i četiri u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Krstičić je u AEK stigao u januaru 2019. godine, kada je atinski klub aktivirao izlaznu klauzulu od 500.000 evra i doveo ga u svoje redove. U prethodnom boravku u srpskom šampionu Krstičić je proveo godinu i po dana i odigrao 63 utakmice uz šest postignutih golova. Βio je lider kakav u ovom trenutku nedostaje crveno-belima u srcu veznog reda.

Foto: Star Sport

Najnovije vesti


×