{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Konačan odgovor do 10. decembra, postoji još jedan protivkandidat
Ibra obećao Mihi: Bolonja je moj jedini izbor

Neizvesnot u Evropi i dalje traje, mnogi bi želeli da se Zlatan Ibrahimović posle odlaska iz MLS lige privoli njihovom carstvu, ali u Bolonji imaju najviš razloga za optimizam. Tako bar tvrdi Korijera Delo Sport i doosi informaciju da je Ibrahimović obećao Siniši Mihajlovića da je Bolonja njegov jedini izbor u slučaju da odluči da se vrati u Italiju.

Sjajni švedski napadač je želja i Milana, ali čini se da Ibra nije ostao imun na Mihajlovićevu ponudu, kao i zdravstvene probleme sa kojima se suočava srpski trener i njegov bivši saigrač. Naravno, uprava Bolonje je spremana da i finansijski isprati takav luksuz i dovede najveće pojačanje u istoriji kluba. Ibrahimović bi na Renato Delari zaradio 8.000.000 evra za 18 meseci.

Korijera dalje navodi da Bolonja trenutno ima samo jednog ozbiljnog protivkandidata. Navodno, Ibrahimović razmišlja da se vrati u Malme i u drugoj državi završi karijeru. Sigurno je da će narednih dana u Bolonji biti na žeravici, jer je Ibrahimović poručio da ćeb do 10. decembra dati konačan odgovor.

 

Najnovije vesti


×