{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Odbio je ponudu da bude ambasador kluba
I Zola ide iz Čelsija

Bilo je nerazjašnjeno šta će biti sa Đanfrankom Zolom posle odlaska Mauricija Sarija u Juventus, a Skaj danas piše da će Zola napustiti tu ulogu kada mu ugovor istekne ovoga leta.

Zola se prošlog leta vratio u Čelsi kao pomoćni trener, potpisao je tada ugovor na godinu dana, ali Skaj kaže da taj ugovor neće biti produžen.

Njemu je ponuđena uloga Čelsijevog ambasadora, ali on bi voleo ipak da nastavi da se bavi trenerskim poslom i zato će najverovatnije odbiti tu ponudu Plavaca.

Trenutno je nejasno da li bi Zola mogao da dobije poziciju u stručnom štabu Juventusa, pa ako to ne bude slučaj, Zola bi mogao da ostane u engleskom fudbalu i tu bi mogla da se otvori neka šansa za njega. Čak i da radi kao prvi trener.

Čelsi je sada u jurnjavi za prvim trenerom, a prvi pik je Frenk Lampard kome Derbi nudi novi ugovor, a on bi trebalo da dovede svoj stručni štab na Stamford Bridž.

Pored Lamparda, pisalo se i o povratku Petra Čeha kao direktora, Didijea Drogbe kao trenera napadača, Šaj Given trener golmana, a Džodi Moris bi bio prvi pomoćnik Lampardu.

I zato je i očekivano da Zola napusti Stamford.

FOTO: Reuters

Najnovije vesti


×