{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

I Rumuni zatvorili stadione zbog korone

/ Izvor: mozzartsport.com
Nema publike do 31. marta
no_image.png

Jedna po jedna zemlja zatvara fudbalske stadione zbog virusa korona. Neki, kao Švajcarci, potpuno su obustavili igranje utakmica, a neki su odlučili da lopta nastavi da se kotrlja, ali bez prisustva publike.

U tojh grupi od danas je i Rumunija, pošto su po odluci ministarstava zdravlja i unutrašnjih poslova zatvorene tribine na svim utakmicama prve i druge lige. Odluka je doneta zbog povećanja broja obolelih od virusa korona u toj zemlji, kojih je za sada 13.

Utakmica između FCSB-a i Krajove će se igrati večeras u Bukureštu, a kapije će biti zatvorene za gledaoce. Ovo je najviše pogodilo navijače Krajove, koji su jutros krenuli put glavnog grada. Na stadion, ako se ne okrenu u međuvremenu nazad, svakako neće ući.
Fudbalske utakmice će se igrati bez gledalaca. Ova odluka odmah stupa na snagu i važiće do 31. marta”, rekao je Raid Arafat, šef odseka za vanredne situacije u Rumuniji.

U prvi mah je zvanična informacija bila da odluka zvanično važi za mečeve na kojima bi bilo više od 1.000 gledalaca, ali je sat vremena kasnije Fudbalski savez Rumunije objavio da će tribine biti potpuno zatvorene za sve utakmice, bez ikakvog izuzetka.

RUMUNIJA 1, PLEJ-OF - 2. KOLO

Petak
Astra - Botošani 1:0 (0:0)
/Tamaš 64pen/

Nedelja
19.30: (2,15) FCSB (3,10) Univerzitatea Krajova (3,80)

Ponedeljak
19.30: (4,00) Vitorul (3,30) Kluž (2,00)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×