{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Njen adut biće dužina ugovora predložena Drisu Mertensu
no_image.png

Više od mesec dana prohujalo je otkako se Napuljom proširila lepa vest, kako je krstiše navijači Napolija - najlepši poklon 2020. godine. Radi se o informaciji da je Aurelio de Laurentis uspeo da nagovori najboljeg strelca u istoriji kluba - Drisa Mertensa, da ostane na San Paolu i potpiše ugovor na još dve godine, s povećanjem plate. 

Dani su prolazili, a zvanične potvrde nije bilo. Onda se u trku za jednog od najtraženijih igrača trenutno - imajući u vidu da na leto postaje slobodan agent - veoma aktivno uključio Čelsi, da bismo pre desetak dana "na stolu" imali i najbolju ponudu - Inter i Bepe Marota.

I tu naravno nije kraj. Sve dok Napolitanci ne ozvaniče da imaju Mertensov potpis, borba će trajati. Otuda i Roma ima pravo na nadu o kojoj u današnjem izdanju piše Korijere delo Sport. Vučica novčano možda ne može da isparira ponudi Intera, međutim njen adut jeste dužina ugovora, koja je vrlo važna Belgijancu. On, naime, želi trogodišnju saradnju u novom klubu. A Roma je spremna da mu po tom pitanju izađe u susret i "istrpi" ga sve do njegove 36. godine. 

A ni novčani uslovi što ih Rimljani nude nisu tako loši. Radi se ugovoru teškom 3.500.000 evra bez bonusa. Teoretski, Mertens bi sa bonusima mogao da zaradi isto koliko i u Milanu, ako ne i više. Sve u zavisnosti od rezultata i ličnog učinka, naravno.

E sad, ni sportski momenat ne treba isključiti. On je takođe bitan Drisu Mertensu. Tu već, čini se, Inter pravi ozbiljnu razliku u odnosu na sve ostale konkurente...

Najnovije vesti


×