{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

I Dinamo Zagreb hoće štopera Arisa, Milan Biševac posrednik

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 5
U igri i klubovi iz Francuske i Poljske
no_image.png

Gotovo iz sata u sat pristižu nove informacije oko potencijalnog transfera reprezentativca Mauritanije Lindzija Rouza! Štoper Arisa, za koga je Crvena zvezda navodno odbila da iskešira milion evra, još je u fokusu evropskih klubova, a najnovije ime na listi je - zagrebački Dinamo.

Informacije iz Grčke potvrđuju da je hrvatski šampion takođe zagrizao za defanzivca s francuskim korenima, a zanimljivo je da bi posrednik u Rouzovom sledećem transferu trebalo da bude Milan Biševac. Bivši reprezentativac Srbije i fudbaler Crvene zvezde danas se bavi menadžerskim poslom, a prema tvrdnjama sa juga Evrope, on se nada da će uskoro biti novih zvaničnih ponuda za Rouza.

Propao posao: Zvezda nudila 700.000 za štopera, Aris tražio 1.000.000

Ipak, nije samo zagrebački Dinamo zainteresovan za Rouza, već se pominju i neimenovani klubovi iz Francuske i Poljske. Problem je u tome što niko dosad nije spreman da plati milion evra za njegovo obeštećenje, pošto je to suma ispod koje Aris očigledno ne želi da ide. Pisali smo nešto ranije o tome, Rouz je u Aris stigao za 170.000 evra prošlog leta, a njegov prethodnih klub Lorijan treba da dobije još 25 odsto od narednog transfera. Klub iz Soluna je prvobitno prihvatio Zvezdinu ponudu od 700.000 evra, a sve je propalo kada je uvećana tražena suma na pomenutih milion evropskih novčanica. 

Interesantno, Biševac i Rouz su delili dobro i zlo svojevremeno u svlačionici Liona. 

Foto: ©AFP

Najnovije vesti


×