{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

I Čelsi u autu, Kalum Hadson-Odoi inficiran

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 4
Jasno je da se neće igrati utakmica sa Aston Vilom
no_image.png
Kalum Hadson Odoi

Englezi su se pravili Englezima, korona virus je ih ipak opomenula da nisu nedodirljivi. Samo nekoliko sati nakon što je Premijer liga potvrdila da će se utakmice normalno igrati ovog vikenda, uz prisustvo publike, dobili smo informacije da će bar dve utakmice morati da budu odložena. Druga je ona između Aston Vile i Čelsija, pošto će ceo tim Plavaca morati u izolaciju nakon što je utvrđeni da je i Kalum Hadson Odoi inficiran.

Londonski klub je potvrdio da je 19-godišnji fudbaler bio pozitivan na testu, iako nije trenirao još od početka nedelje kada je osetio simptome slične onima kada ste blago prehlađeni. Na kraju se ispostavilo da je u pitanju korona virus. Plavcu su objavili da se Hadson-Odoi uprkos bolesti dobro oseća, ali da će predostrožnosti radi ceo prvi tim u izolaciju.

Jasno je dakle da neće biti puta za Birmingem i sudara sa Vilom.

Podsetimo, odmah nakon što je Premijer liga objavila da će se takmičenje nastaviti po planu i Arsenal je saopštio da je zaražen i trener Mikel Arteta i da će zbog toga i Tobdžije u karantin i da neće moći da igraju protiv Brajtona.

Čim se to saznalo rukovodstvo lige ja za danas ujutru zakazalo sastanak sa svim klubovima. Možda se sada uozbilje i ipak prihvate da je zdravlje bitnije od profita.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×